Bilett

Velkommen til

Avdeling Bilett

Øvrig

Vi er ART barnehage, og vårt personale er kurset i dette. ART er en metode for trening av sosial kompetanse.

I Trollklubben barnehage har vi et eget unikt opplegg for 5 åringene! Her blir alle 5 åringene rosa russ. Gjennom hele året har vi organisert opplegg for disse russebarna, hver uke møtes disse på tvers av barnehagen til organisert trim i turnhall og musikktime med musikkpedagog. De har også egne russetreff en gang i måneden med ulike aktiviteter. Alt dette avsluttes på våren med utdeling av russeluer, oppsetting av russerevy og en 3 dagers kolonitur til Sverige.

Trollklubben Barnehage Bilett

Barnehagen

Her jobber det to pedagogiske ledere, og tre pedagogiske medarbeidere. Det koster 200 pr. mnd i matpenger, da får barna frukt, yoghurt, et brødmåltid hver dag, og et varmt måltid i uka. Barna sover enten inne på madrasser eller ute i egne vogner.

Leken er en viktig del av barns hverdag, og vi er derfor opptatt av å ivareta den gode leken. For å kunne gjøre det kreves det oppmerksomme og tilstedeværende voksne. Dette er noe vi legger stor vekt på. For oss er barnehagens pedagogiske innhold viktig, og vi jobber mye i grupper, både aldersdelt og aldersblandet. Rammeplanens 7 fagområder, sosial kompetanse og barns rett til medvirkning jobbes med i hverdagslige oppgaver i de ulike aktiviteter.

Sarpsborgveien 1126, 1659 Torp