Mumitroll (2 år)

Hjem » Avdelinger » Rolvsøy » Mumitroll (2 år)

Dette er en avdeling med 2-åringer.

Velkommen til Mumitroll!

Bra mat

Barnehagens arbeid med mat og måltider er knyttet til helsemyndighetenes retningslinjer om mat og måltider i barnehagen.

Les mer om bra mat i barnehagen

Denne avdelingen er en overgang mellom liten og stor avdeling, hvor de sakte men sikkert blir vandt til rutinene. Barna er som regel her i 1- 1,5 år og blir senere flyttet over på “stor” avdeling når de blir klare for det. Du finner oss mellom avdeling sjarmtroll og åttetroll.

• Vi jobber mye med språket og har små språkgrupper, en til to ganger i uken.
  • Vi har musikk to ganger i uken nede i ”Black-Boxen”. Den ene dagen er med musikkpedagog Anne- Beth.
  • Vi har en sovetid fra ca 11-13, der barna sover på madrasser på gymrommet til liten avdeling. Etter dette spiser vi lunsj. Vi spiser alle våre måltider, d.v.s. frokost, mellommåltid og lunsj sammen med de store avdelingene nede i kantina. Dette bidrar til å skape et større samhold, både i barnegruppa og personalet.
  • Vi har fokus på sang, musikk og formingsaktiviteter, og i tillegg jobber vi med årstider, tall og dyr. Vi har vår egen tur-dag der vi er i skogen, lekeplassen eller går en helt enkel tur. Vi prøver å utnytte denne dagen så mye som mulig. Ellers så er vi mye i gymsalen slik at alle barna kan få muligheten til å utfolde seg i et større areal. Vi prøver å ha mye kontakt med de andre avdelingene slik at vi kan lage et fint samarbeid og en lettere overgang for barna når de blir større.

Råkollveien 107, 1666 Rolvsøy