Trygg trafikk

Trygg trafikk
Østfolds første

trafikksikre barnehage

Oktober 2013 ble vi en trafikksikkerbarnehage. På den offisielle markeringen av dette fikk vi besøk av ordføreren og selveste Tarkus. Det å være en trafikksikker barnehage innebærer for oss at vi har god fokus på skiring av barn i bil, trafikkregler og bruk av refleksvester når vi er ute fra barnehagens område. Alle de voksne går med gule refleksvester i utetiden.Vi har ulike bøker og annet materiell som barna blir kjent med i samlingsstunder. Barna blir godt kjent med Tarkus som er et bilbeltedyr.

– Er det ikke kult? Ordfører Jon-Ivar Nygård gratulerte barna i Trollklubben før han etter hvert overlot manesjen til beltedyret «Tarkus». Blant barna var det liten tvil om hvem som var mest populær av de to